I need help

Asså hjälp! jag suger på design, kodmallar och vad allt det där heter. Och nya designen jag ville ha, kopierade jag koden, klistarde in den på stilmall, där det stod att den skulle va. Men nya designen kommer bara upp om man klickar på kommentarer? hjälp hjälp!

Lalala

Bra rubrik, iknow :). Sitter och kollar på ghost whisperer , som vanligt hehe. Hade ju halvdag idag, väldigt najs. Redovisningen på hk gick väl bra? inte direkt så roligt ämne jag fick att berätta om liksom, koka XD vem orkar lyssna. Men skönt att ha det gjort. Sitter alla fall och pluggar engelska nu , grammatik prov imorgon , jippi!
Jag orkar med den här veckan blöö, och på onsdag när vi är lediga ska jag och några åka skridskor hihi :) Sen längtar jag till i helgen :) roliga planer.
Om nån timme är det träning, får väl se hur det går. Tills dess plugg.

Nattinatt

Kom precis ur duschen , ska snart sova. Men jag vill se klart troja hihi :) Jag vet att jag borde läsa .. men jag tänker att jag har tid .. fast det har jag inte .. under hela helgen har jag läst 20 sidor. Jag hade också bestämt mig för att läsa igenom no kapitlet för jag fattar naaadaaa, men nej. Helvete vad jag hatar skolan just nu.
Men eftersom jag ska stänga av datan nu,snart så
Godnatt :)

Måndag imorrn

Fan skrev nyss ett helt inlägg ! men det bara försvann ! ska stämma blogg.se !!!! haha nej inte direkt ..
Jajaa måndag imorrn .. uussch , har ganska slapp skoldag, bara två lektioner iof ;) Fast ska göra diagnosen på matten och har inte jobbat något i boken i helgen, bra där linnea! Sen är det hk muntlig redovisnig + skriftlig inlämning som jag ska börja med nu ! hehehe
Idag har jag bara åkt runt med mamma, letat efter julsaker. Hittade inget av det jag letade efter -.-
Allt från mig , hare brao :)

Gran torino (?)

Har precis kollat på gran torino (?) stavning haha .. något liknande hette den alla fall. Gjorde även fruktsallad med daimgrädde, mums! :)
Imorgon är det ju första advent så det ska bakas lussebullar och jag ska köpa en ny julstjärna hihi. Fast jag måste plugga som f*n också -.-
Jajaaa gnäll gnäll :P
Men nu ska jag sova godnatt :)

 
Free Orkut and My Space Good Night  Graphics Glitters
Orkut Myspace Good Night Comments & Graphics

Slapp lördag :)

Tjolahopp :)
Skulle åkt till stan idag med böhlinskan men den stackarn ligger hemma med feber och ont i halsen , krya! :)
Så idag har jag bara slappat , gjort lite nytta , småstädat och pluggat lite :). Tråkiga saker men som måste göras , tyvärr.
Igår var jag också hemma hos böhlins , kollade på idol ( calle åkte inte ut , YES ) sen kollade vi på wallander .. nån av dom.  Den enda jag har sett hehe, blev helt kär i deras nya ipodhögtalare så den måste jag ha i julklapp , snälla tomten  mamma och pappa? (a) 
Imorgon är det första advent! shit snart är det julafton, typ en månad ... men alla fall! Jag ska slänga in min önskelista så ska ni få se vad jag förväntar mig av tomten, men han ska ju kunna ge en allt man vill ha så :).



Den äger! så bra ljud! och den är liten och bra! in love!

Gonatt

Har inte hunnit blogga idag, pluggat spanska, ska ju ha mvg haha! pluggis hihi. Men klockan är väl rätt mycket nu eftersom jag ska upp runt 6 imorrn , *suck*. Sen så måste det gå bra för mig på so debatten imorgon, ska ha mvg i so också ! haha jag satsar ..
Men sov gott alla människor ,godnatt :) ♥





Haha försök att se vad det står :)

Plugg

Usch , gymnasieval , det är så svårt. Verkar finnas ganska många bra skolor , tyvärr är dom flesta i stan. Jag hoppas att mikael elias i sollentuna är bra :) då kanske jag ska söka dit. Får ju såklart se vad intagningspoängen är jag kanske inte ens kommer inte x)
Spanska prov på fredag alla fall, jag måste verkligen ha ett mvg på det! väldigt väldigt viktigt. Så ska väl gå och plugga snart hehe.
Jag har lagat mat idag också! fast det gick inte så bra .. pappa åkte hemifrån två minuter och ja .. jag glömde väl att plattan tydligen var på högsta och att det var olja i stekpannan hehehe .. och eftersom vi renoverar köket har vi ingen fläkt, hihi duktig jag är. Jag fick också reda på vad jag fick på min so redovisning, VG, väldigt nöjd med det, fast jag vill vääldigt gärna få mvg i so till jul eftersom so betyger är gånger 4 .. presspress. Gud vad jag längtar till jullov!!!!!

Bara jag som redan har min önskelista till jul klar ? :)

 
hehe ... bildbrist :)

:(

Har vart tvungen att gå utan smink idag för jag har fått utslag på ögonlocken :( usch .. helt rött och ser ut som jag har ögonskugga (?)
Nu sitter jag alla fall och pluggar lite, matte .. jippi love it speciellt på helger -.- Men om kl 5 är det träning och det är inte så långt kvar. Har väl inget mer att skriva , jo juste! såg idol imorse (missade det i fredags) och att erik hängde löst var ju bara helt sjukt, och calle ägde fan! :D


Gick inte att lägga upp bild .. lev med det ;O :)

:)

Tjoho!
Lillesyrrans födelsedag idag då :) eller igår blir det eftersom klockan är så mycket haha. Men det har vart tårta och vi har haft gäster , alltid trevligt :)
Sen nu senare på kvällen gick jag upp till böhlinskan vi kollade på transformers höhö, hon tyckte den sög .. inte jag :D shiiiaaa är ju med! Men ska nog snart sova , fast imorgon blir det pluggdag för mig, jättekul..

Hann inte

Glömde lägga upp en av de bästa bilderna !



Haha så skön, (ni som inte sett filmen kanske inte fattar .. :) )

New moon in my heart

Herrregud vad filmen var bra!! helt jävla underbar! alla (tjejer) måste se den! :) Hann inte blogga någonting igår eftersom jag inte var hemma kom hem runt 1 och då orkade jag inte :P.
Först var vi ju på gymnasiemässan med skolan  , vääldigt mycket folk , och det blev en jävla massa papper att bära runt på resten av dagen hehe. Sen åkte jag,elin,jenka,gabbi,ellen och sofia vidare till stan och vi åt lunch på donken :) sen gick vi och fönstershoppade haha och det blev värsta diskussionen på bikbok om vilken färg jag hade på min munkjacka (?) inte mellan mig och nån , utan det var mellan elin och gabbi :O gabbi trodde den var persiko färgad och elin trodde den var lite mer rosa .. det sluta med att vi fråga nån som jobba där haha. Sen efter några timmars travande i affärer tog vi en fika på .. ja vet inte va det heter men mysigt var det. Bella kom då också :).  Sen gick vi runt lite till och runt 7 tiden började vi leta efter något thai ställe vi kunde äta middag på, och vi hittade en liten på kungsgatan, pong? tror jag den hette. Så gott! Wokad kyckling , cashewnötter och grönsaker , muuums! Sen var det dags för new moon :) och vad kan man säga , helt jävla underbar film.

Nu varning för mycket new moon bilder :)








Hinner inte mer heheee
Byebye

Ojoj

Men oj vad jag skrivit inlägg idag haha! kanske beror på att jag vart hemma ..
Kollar alla fall på how i met your mother nu, älskar de programmet, barney (stavning?) han är så skön !
Men ska nog sova snart ska upp runt 06:00 imorgon :( ingen sovmorgon .. Men det är ju en lugn dag eftersom vi ska på mässan :)


Godnatt ♥

Ghost whisperer

Tjoho!
Sitter och kollar på ghost whisperer :) dubbelavsnitt på tv400 wiho! Men måste nog gå och försöka hinna duscha i någon reklampaus hehe kan bli lite svårt. Jag kan säga att min arm gör skitont! om någon rör den är den dödens :) haha nej men nästan hihi.



:)

Vilken ska jag ha?

Skulle behöva lite hjälp nu , eftersom jag inte ens tänkte våga försöka göra en egen design så hittade jag en där dom hade lite gratis, men vet inte vilken jag ska välja?

   


Som ni ser har jag den sista, svart vita nu , ska jag byta eller ha kvar den? :P

Ont i armen

Tog som sagt svinvaccinet igår, AJ. Jag hatar hatar sprutor, hela eftermiddan mådde jag illa, hade ont i huvudet och armen såklart. Så direkt när jag kom hem somna jag haha :). Idag blev jag hemma från skolan eftersom jag mådde inte så mycket bättre och jag måste vara frisk imorgon!!! Dels för att det är gymnasiemässan, men viktigaste är ju att vi ska se New Moon !! :D




                                                        ♥♥♥

Godnatt :)

Jobbigt med spinning ! men det är bara att stå ut haha.  Och efterråt skulle pappa komma och hämta oss men precis då skulle tydligen rysslands president åka igenom lilla väsby så alla broar och så var avstångda så pappa kom inte fram .. -.- på en halvtimme . Men det var kul att stå ute i regnet hehe. Vi kom hem alla fall! woho,
Nu allihopa ska jag sova så jag är någolunda pigg imornnbitti :)
Godnatt ♥

Usch på mig

Nej men gud vad dålig updatering det har varit , hehe (a) wops. Snart ska jag alla fall iväg och spinna med böhlinskan ,det ska bli riktigt skönt har inte gjort det på nån vecka nu eftersom jag har vart sjuk, menmen bara att ta igen ;) Sen i söndags (det var längesen iknow) så såg jag this is it ! åååh vad jag älskade den filmen , gåshud på låtarna :) tänk vad coolt det hade varit om den där showen/konserten hade hänt, att han inte hade dött alltså haha. Jag hade verkligen velat sett den då! Luciaträningen har börjat i skolan också ! haha skojskoj x) Jag som e sååå bra på att sjunga haha naat. Tur att det är många så man inte hörs hehe. Sen måste det vara bra för musik betyget att vara med tycker jag faktiskt. Påtal om musik, ska jag ha praktiskt prov nästa vecka *suck* spela gitarr, ännu en grejj som jag är jäätteeee bra på -.- byta mellan 3 ackord ! omöjligt .. nej men nästan och man ska vara 2 åt gången som "gör provet" såhär spela två låtar så hon hör vad man kan , ah panik! plus att man ska sjunga samtidigt som man spelar! jippi! Jag ska spela "nu är det jul igen" haha wih :)
Den här veckan är det faktiskt en väldigt lugn vecka , so redovisning imorgon annars inte speciellt så det är ju skönt eftersom förra veckan var det fan bara plugg plugg. Och på fredag är det gymnasiemässan i Älvsjö och sen åker vi direkt till stan, så ska vi käka där inne sen är det ju new moon 21:30 på park, längtar !! ♥
Och på söndag kommer tydligen idol till kista! måste ju dit !
Men oj vad klockan är mycket måste gå och göra mig klar nu haha ,
Bajbaj

 

Sakna :) ♥
 

Pink

Helluue , nu håller jag på att fixar i ordning mig, precis kommit från duschen oså :). Ikväll blir det tydligen Pink konsert, yaay kan väl vara kul. Kan inte påstå attt jag kan så många av hennes låtar menmen.
Första dan i skolan idag för mig, det var tråk haha (vi hade ju musikprov, som btw gick skitskitskit -.-) men några veckor sen är det juuul :), nog inte bara jag som längtar ;)


Paus från Idol

Har kollat på idol , mina favoriter är fortfarande calle,erik och tove :). Och Erik var verkligen grym ikväll! calle också! du me tove . haha. Jag hoppas nog att eddie åker ut, det var så himla falskt idag så ..
Innan idol och allt var jag ner till Ica, Elin var snäll och gjorde mig sällskap (a) :) Jag hyrde the proposal och köpte b&j.

,

Vill bli frisk!

Jag vill bli friiisk, vara sjuk nu, och det är ju helg!! nej inte bra!! Får väl ta och knapra mina tabletter haha. Inatt har jag inte sovit så mycket kan jag säga, suttit och hostat hela tiden *suck* inte kul. 
Men jag har inte så mycket att skriva, inte så mycket som händer nu när man bara sitter inne x).
Joo måste bara berätta hur mycket jag längtar till julen!! haha! julklappar och allt! :D jag har redan min önskelista, kort är den då inte :).

Bilden på mig är inte tagen nyligen för jag kan lova att sådär sminkad och pigg ut ser jag inte ut nu :)

Min data är fixad!

Det var på tiden, inget mer strul med den , sköönt. Hade vart lite skönt om man hade haft den nu när man vart sjuk nästan hela veckan menmen. Jag börjar faktiskt må mycket bättre, ingen feber, däremot har jag fått träningsvärk i magen för att jag hostar så mycket haha.
Nu är också bio biljetterna till New moon bokade 20/11 ! ♥♥ yess, fan vad jag längtar !



Snart träning

Tjatjaa x). Min älskade dator *host* funkar för till tillfället så jag passar på att skriva ett inlägg.
Träning om ungefär en timme , sen duscha , äta och sen ska jag träffa böhlinskan.
Imorgon är det skola igen , fuuck ... tillbaka till plugga och allt , usch! Redan ikväll måste jag börja, hk, matte och so -.- *suck* Kanske ska börja nu ! smart idè .. haha

Bajbaj

T S U K I I
RSS 2.0