Saknar grekland

Ååh nu börjar det verkligen bli kallt ute ! jag vill att det ska bli sommar igen, vill tillbaks till grekland! suttit och kollat igenom alla bilder och jag saknar verkligen allt därifrån ! ♥




Haha pappas drömbåt ovanför,



Saknar,

Nu ska jag till centrum för att handla lite skolgrejjor,
Byebye !

Godnatt

Med ett litet och snabbt inlägg säger jag Godnatt!  




I was praying that you and me might end up together ♥

Duktigt!

Nu ska jag plugga ! duktigt , de behövs ! haha wish me luck :)
byebye

Calle ! :D

Yees calle gick vidare !:D yesyesyes ! min favorit helt klat ! han ska vinna ! så e det bara.

Ja .. vad ska man skriva? kan ju berätta att när jag kom hem och skulle sätta mig i vardagsrummet och plugga så somnade jag, duktigt linnea iknow -.- . Så något plugg blev det inget får väl bli snart hehee efter idol,



Woho go calle !

Tjatja! :D

TjaTja,
Elin här. Haha vi har lunch rast och sitter hemma hos Gabbi just nu. Hon spelar gitarr och sjunger/nynnar på låtexter. Linnéa sitter och väljer ut massa låtar haha :D
Jaa, vi lagade wook med grönsaker på HK:n så vi åt ingen lunch.
I helgen moppade vi till täby. Askul, inte så längt jue. Det tog inte 40 min :O
Linnéa shoppade massor, ni kanske får se sen who knows.. Beror ju på Linnéa. Men hon köpte jeans, två t-shirtar, bh, gina linne, nagellack. Och sen kanske nå mer ? :P
Aja peace out. :D <3


Bilder fanns tydligen nedan på det Linnéa skicka, ... ;) NAAJS

Kort om helgen !

Tjoohoo kan berätta lite om min helg eftersom jag inte har så mycket annat för mig just nu.
Lördag-
in hade ju sovit över på fredagenså hon åkte hem på morgonen för att duscha och fixa sig. Sen runt halv2 åkte jag,elin,hanna och böhlinskan till täby centrum med mopparna kulkul:D och det tog inte alls 40 minuter som nån sa haha. Jag shoppade loss nejmen jag hade nyss fått mitt barnbidrag så det var svårt att låta bli (a). Inne på Zara blev jag helt kär i alla söta disney tröjjor, provade flera stycken fanns typ 10 , men jag köpte bara två.

Det här köpte jag bland annat:
Två mussepigg t-shirtar från Zara
Brun mysig halsduk från Zara
Brunt linne från Gina tricot
Ljusa jeans från Salt
Rosa spets bh från Hm
Rött dependnagellack

Ja det var de, nästan pank igen ..  nja mamma var snäll och betalade jeansen som tur va.
Alla fall , på kvällen skulle  vi 4 sova hos böhlinskan. VI drog ner till ica, var ute, kollade på film och åt kladdkaka som elin hade tagit med sig mums ! Vi kollade på love actually ! älskar den filmen, tycker han lilla killen e så otroligt söt ! det bästa är när han springer efter tjejen på flygplatsen, då blir jag fan tårögd ! Vi eller jag tydligen ... somnade vi 3, jag somnade föst (?) eller nej de gjorde jag inte ! Hursomhelst ! Elin stack tidigt på morgonen hon skulle med hennes mami till täby, hanna stack nåra timmar senare hon skulle köpa soffa (Y).Jag och böhlinskan lyckades ta oss upp åt frukost sen kollade vi på drag me to hell. Jag tvingade henne haha, hon tycker den suger men den var helt okej, inte såååå läskig klart ja blunda nån gång menmen. Ojoj nu fick jag med söndagen på en gång ! applåder till dom som orkade läsa allt jag skrev haha.
Undra om jag ska vara duktig att göra lite svenska innan jag går och lägger mig hmm får se,
Hare bra allihopa imorrn är det måndag gud vad vi alla längtar tills det !! (not)



Fortfarande medveten om att min blogg looks like shit, men thats life och det får ni leva med för jag är för lat för att ändra,


Dålig updatering.. iknow !

Förlååt men har har inte orkat sen har jag haft annat för mig också :).
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg sen måste jag börja göra mig klar  ! Idag blir det täby centrum med elin,böhlinskan och hanna :). Vi ska prova ta mopparna dit haha, får se hur det går.
Igårkväll skulle jag ju vara barnvakt åt wilma eftersom min mamma och pappa skulle bort. Som tur e kom elin,gabbi och böhlinskan också över så vi hade det mys, kollade på lite filmer oså.



Reeeplaay ♥

goodmorning

Orkar inte skriva något långt inlägg men ! idag ska jag vara med böhlinskan , vi ska dra till centrum en snabbis hon skulle handla något? sen måste jag verkligen plugga eftersom det inte blev av igår ! wops hehe.
"Festen" igår var väl rolig blev väldigt kallt sen så jag och elin drog hem :).




Nu ska jag fixa mig och göra mig klar så inte elin får damp hehe
Byebye ♥

crossbanan

Imorse gick jag då upp 07:00 .. alltså försov jag mig en timme. Så det blev väldigt stressigt för mig!Böhlinskan kom ner och vi tog moppen till crossbanan. Vi jobbade inte så mycket. fixade lite med lotter och så sen hängde vi bara runt där :).
Om nån timme ska vi tillbaks dit för då är det efterfest, trevlans.

Ja elin är och duschar så nu ska jag röja i huset ! see ya.




söt bild elin hade på sin data från love actually (stavning haha)

gäsp

Just nu är jag skittrött, klockan är inte alls mycket. Orkar inte skriva något om idag det får ni leva med mohaha :D. Imorrn ska jag och böhlinskan jobba på crossbanan (Y):), vi börjar klockan 08:00 tidigt ,men det blir säkert kul :)
Byebye

ELIN ÄR HEMMA ! :D

.

Fredag imorrn !

Tjooho ! precis ätit mammas hemmagjorda lasagne :D gottgott. Efter skolan idag var jag med gabbi ett tag och sofia kom också en snabbis :) Nu hoppas jag på att när böhlinskan kommer hem från sin dans kan vi gå en prommis ! men är nog 90% säker på att hon kommer säga något i stilen "jag orkar inte, har ju dansat :) " hahah men de förstår jag.
Sen så är det så igår så var jag vääldigt förvirrad .. eller jag har vart det ganska mycket hela veckan faktiskt .. trodde verkligen på riktigt att det var fredag idag och tänkte att elin skulle komma hem från caapri igårkväll, oså blev jag sur för att hon inte hörde av sig för jag trodde hon hade kommit hem hahah ! osen imorse så .. men .. det är torsdag idag ..
 hon kommer hem ikväll , duktigt iknow.


Haha simon din tjockis♥

 



Godnatt

Ne nu ska jag ta och sova ! skiter i matten det får blir som det blir haha. Lite sovomorgon imorrn alla fall  börjar 09:30 ! fast skulle egentligen börjat 10:20 .. aja det är bättre än 08:15 XP
Godnatt♥

hata

hata matte hata matte hata matte (ämnet asså ..)
matte borde förbjudas , det är farligt för hjärnan :O

Måste köpa löparskor !

Pjuuh då har man avklarat dagens motion ! tyvärr har jag inge riktiga joggingskor så jag måste springa i mina lacoste vilket inte är speciellt skönt för mina fötter :/.
Precis som igår kommer resten av kvällen bestå av plugg .. -.-
Har inte så mycket att skriva så kan lägga ut lite random bilder ;) hehee.


Första bilden är på böhlinskan och cyra haha, kolla hur sött hon ligger ! ♥ bilden är från crossbanan ;)
Bilden på gabbi är från i måndags när vi hade varit på banken, sen gick vi in på kondiset och delade på en bägare med glaaaass :D ♥


Bilder från när jag och nåra andra var i stinsen .. förra veckan nån gång trorja ?:P  alla fall vid provrummen när vi hade provat lite bh:ar , jag och elin väntade på bella och gabbi som tog en jävla lång tid på sig haha.


Nu ska jag äta middag !
Byebye ! ♥

,

Nu ska duktiga jag ut och jogga :D skriver sen när jag förmodligen är helt död !

,

den som kom på läxor ska dööö

Kyckling och cornflakes .. (?)

Japp , det var lunchen i skolan ... kyckling med cornflakes på ..? vem kom med den idiotiska ideèn ? aja
Skolan idag har väl varit tråkig som vanligt haha, nej men den har vart helt okej. Förutom att jag höll på att somna på varenda lektion -.- 
Skrev inget speciellt i bloggen igår för jag var helt enkelt inte på humör om man säger så.
Resten av dan/kvällen ska jag plugga -.- vi har fått så jävla mycket läxor redan ! så det är bara att sätta igång jippi .. blir väl alla fall prommis med Böhlinskan imorrn :)

JUSTE imorrn kommer elin hem ! :D
Nu ska jag inte skriva mer för det blir för jobbigt för er att läsa alla fall ;)


Längtar tills i helgen !!:D
Hejsvejs ! ♥

,

mitt liv suger just nu,

Happy birthdaay

Idag fyller papa år ! :D grattiiiiss :D och grattis till mamma också då , även fast hon fyllde år i fredags haha.
Igår sov jag alltså hos böhlinskan , vi fick köra race ner till ica för att att hinna till sommarkrysset  (måns och europe är ju med!), fast det blev mest jobbigt för elin för hon skjutsade mig hehe (a). Klockan 9 började det nån film på 6an typ population 436 , fast den sög .. :P.

Ja, om en halvtimme har jag träning tror jag (?) , sen på kvällen ska vi fira papa , hoppas det blir tårta ! :D
Haha juste sen måste jag berätta en rätt rolig grejj , i fredagskväll när jag och böhlinskan hade webb så somnade jag (?!) hur fan lyckas jag hahahh elin printade screenen (stavning ?) så kaanske lägger jag upp den (a)



Byebyee nu måste jag göra mig klart och åka ! ♥

Flyttade ner till vardagsrummet inatt ..

Godmorgon ! vaknade precis , har inte sovit så mycket inatt och inte så skönt heller. Sov nämligen i soffan eftersom jag fick besök i mitt rum. En skit stor spindel .. hatar spindlar så där tänkte jag inte vara kvar ! pappa gav mig mina grejor för jag gick inte in i mitt rom sen gick jag ner i vardagsrummet och sov där.
Planerna för idag är väl inte riktigt bestämda ska ju sova hos Böhlinskan idag :) Vi tar väl en moppesväng alla fall idag sen får vi se vad som händer.




Bildbrist ..

Bajbaj ♥

Spex

Idag var det alltså spex foto med gamla klassen eller vad man ska säga haha, kulkul ;)
lägger in en bild på klassen när jag fått den i datan , just nu har jag bara lite bilder från efter skolan ;)



Hahaha gabbi hippiee ! jag aa vad var jag ? typ skejtare liknar jag kanske elelr hiphopare .. haha folk sa olika.



Byeebyee



,

gud vad jag hatar att blogga ! det suger :P aja när jag ändå skriver så kan jag ju skriva lite vad som hänt den senaste tiden .. eller nej . det orkar jag inte :D
Hare bra !

T S U K I I
RSS 2.0