Ingen updatering ..

Kommer tyvärr inte bli någon updatering på några dagar eftersom min dator inte funkar .. och den här datorn aa .. no comments ..

Och det är ingen skola imorgon för det är höstlov lalala

Heej (a). Jag kan säga att jag verkligen älskar älskar min data, nat. Den bara stängs av hela tiden och jag orkar inte mer snart kastar jag in den i väggen, tro mig jag gör det!
Ikväll är det Love actually på tv!! åååh vad jag älskar den filmen! Helt klart en favorit!
Dagen idag .. ja den har inte vart så rolig har haft sån j*vla huvudvärk, så jag är väl tvungen att ta någon tablett snart *suck*.



Goodmorgon

Godmorgon, idag är jag morgonpigg ! Vaknade halv 9 !
Idag ska jag nog åka till stinsen med mami för jag vill köpa ett par stövlat hihi. Sen så får jag väl see.
Juste nu här någon äntligen lagt upp bilder från bellas fest på facebook! det var på tiden haha.




Nu ska jag äta frukost, Haaajdå ! ♥

Löördag

Tjaa här sitter jag med bandage på foten haha, gick vilt till igår kväll haha nejmen x). Om en timme är det blog awards wohoo !! de borde vart live men aja.
Igårkväll var det alla fall askul så är rätt trött idag. Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder eftersom jag inte har så mycket annat att göra alla fall.



Kolla vad man fick av Böhlinskan haha ;)



Det där med haha tack!



Tack Elin för den vackra ananasen, loove it :D



Hanna,Jenka,Mickis och Bööhlinskan ;)



Cupcaksen jag och elin gjorde, visst blev dom söta ! :D



En sista bild, väädligt vacker hehee

Men hare najs , pusshej (a) :D

Godmorgon!

Gooood morgon ! Nu är jag rätt trätt faktiskt, det var orienteringsdag i skolan igår och party på kvällen. Så nu ska jag och elin gå upp och fixa lite frulle/lunch. Sen får vi se vad som händer, kanske lägger upp bilder från igår, får se.
Aja
Byebye

Toorsdag

Alltså fredag imorrn!! :D

Nu sitter jag hemma hos  Böhlinskan , jag har färgat hennes hår, snälla snälla att det blir bra ! annars blir det jobbigt för mig haha. Hon står i duschen nu sen .. resultatet ... spännande !
Imorgon är det ju orgienteringsdag i runby, blää tråktråk. Men slutar senast 1 så det får väl funka.



En bild fråååååån Skansen ! förra årets julmarknad :)

Tråkigt inlägg !

Tjohoo kommer ett litet snabbt (tråkigt) inlägg här ! Sitter och kollar på vänner nu, synd att det ska gå så sent, men jag börjar ju 10:20 imorgon so whatever ! :D Och jag har absolut inget roligt at skriva om så det var allt för mig.
Godnatt!

Tårta !

Kom precis hem efter att vi har firat christoffer .. eller hur det stavas haha . Jaja vi åt en jättegod  tårta , mcyket choklad hihi.
Skolan idag , segt som vanligt , hade ju 4 lektioner innan lunch vilket suger eftersom sista lektione så håller man på att svälta ihjäl .. nästan. Sen fick jag snigelbajs (?) på min byxa ... trevligttrevligt ...
Senare var jag hemma hos eeliiin vi snackade om lalal det får ni inte veta (a)!
Jahaaa ... vad segt det var att skriva helt plötsligt .. x) Nu är det alla falll ugly betty på tv sen desperate housewife. Och soom vanligt .. .plugg .. bajs vad det är tråkigt ! maaaatematiiiik  

Ha det så braaa
juste .. elin och ellen skrev en låt idag på musiken

elin och ellen är i fjällan
solar och badar
alla dagar
på afterskiiin mötte dom linnea
hennes pappa var göran persson
konstigt att i hon inte är så fet som han
AND SO OON!
Och jag kunde inte texten så bra .. men det där var liten del på hur ungefär den va ..



Gooood morgon !

Godmorgon ! blev sovmorgon för mig idag! gick upp 1 , så har sovit 12-13 timmar, rätt najs. 
Planera för idag då , ja jag måstet tyvärr plugga -.- usch it sucks, matte och so blää. Sen ska jag vara nere  i vilunda från 15:45-19:00 , för först ska jag vara gymmix ledare , sen vanlig träning i 2 timmar =).

Tjooho

Tjolahopp kom nyss hem från Böhlinskan, vi har kollat på en rolig film haha, typ the boat of rock .. eller nej .. så hette den inte alls .. aja haha skitsamma x)
Blev inge stan idag, jag och böhliskan drog till Stinsen och hade det skit skojj =) Vi skämde ut oss .. ni vet hobbex? När vi skulle gå förbi så hade dom lite halloween grejer inne i affärn och utanför en docka med ascool halloween dräkt! trodde vi ja .. Så när vi gick förbi där jagbah"Kolla coola dräkten!" Då helt plötsligt började den röra på sig och gå , jag skrek, elin me .
Sen när vi skulle gå ut från stinsen så skulle vi ju gå förbi hobbex igen, men det var ju senare så vi trodde inte att han skulle vara kvar. Så ser vi att "dräkten" fortfarande e där, å elin ba "kolla det är inte en person längre, dom har bytt till en docka, seru? den rör sig ingenting" HA lättlurad man e .. vi gick förbi och han gick efter, och elin skrek "AAAH DEN LEVER" och springer därifrån .. haha .. ja man fick allas uppmärksamhet på waynes ...


Provning på giiina




Sen raderade elin alla bilder förutom den här?! när jag pratar i telefon och skiter fullständigt i kameran
, thanks alot,
Rolig dag alltså! :D

Hare najs fågelbajs!

Helg!

Äntligen helg! woho säger jag bara ! fan vad skööönt ! Inget mer jävla no arbete. Jag satte uppe till 1 inatt och skrev klart och gick upp 06:00 så ja, jag är rätt trött.

Min fredagskväll ska tillbringas med Böhlinskan. Vi ska väl hyra film köpa lite gott oså haha, och såklart kolla på idol! Michael Jackson tema ikväll! Det ska bli intressant. Elin har inte slutat än så jag måste städa mitt rum -.- annars blire avdrag på min månadspeng och det vill jag inte! Så de e bara att sätta gång

stress,stress

stress stress stress ! orkar inte mer ! vill bara att det ska vara helg! jävla no uppsats ! kan inte tänka , går inte att skriva! imorgon kommer jag behöva råplugga för att hinna!

hatar hatar hatar det här ..

07:30 imorrn !!

bby jag kan se att du gråter fast dina ögon är torra,
Daamp ! vi börjar 07:30 imorrn !! asså aaah , klockan måste då ställar på 05:15 (?) de får jag sen , vi ska på något museum om pol pott, får väl se hur det blir x).
Ja min dag idag, skola, vi hade hk det gick jätte bra *host*. Kom hem gjorde faktiskt klar min svenska uppsats !! aplååådeeer! tacktack.
Ni kan ju gissa vad jag ska göra ikväll ;) plugg som vanligt, får inte träna heller!!!! jävla förkylningskit!
 




 

Bye♥

Prosit

Ja jippi vad kul gått runt sjuk hela dagen. Det har blivit en pluggsöndag för mig , och jag har sååå mycket kvar -.- och kommer ha ännu mer veckan som kommer, fan vad jag längtar.
Jaaaa jag har inget mer intressant att skriva hmm kanske ska göra det dör 20 sanninger om dig själv som böhlinskan gjorde .. ne orkar inte :P
Nu håller jag på att dööööö av hunger ! så ska springa till köket !
Hare bra

Ojdå inge inlägg idag

Jaha ojdå blev inge inlägg idag (eftersom klockan är 00:39 så det är söndag) men kan väl skriva lite kort om min lördag. Var ju i täby med mamma och shoppa lite, två enkla baströjjor en fån zara och en från bikbok =) sen ett par assöta rosettöhängen !  kanske kan lägga upp bild imorrn, och sen handla jag inge mer, im broke .. nej har typ 50 kr .. yaay.  Så jag har inte pluggat något inte , usch .. dubbelt så mycket imorrn -.- jiipiii pluggsöndag! det får de bli ..
Nä nu är jag trött så ska nog gå och sova godnatt ! =)



vackert ..

Godnatt

Börjar nog bli dags för mig att sova,  känner mig lite småtrött så why not :)
Juste imorrn blir det inte bara plugg för mig wiho ! fråga mamma om vi kunde åka till stinsen så det ska vi göra tänkte kolla på lite grejjor ,
- jeans
- enkla tröjjor
- nagelfix grejjor

Inte för att jag har råd med allt det där haha , men man får väl se om mami e på rätt humör =)



Hitta den här söta bilden på en blogg haha =)

Godnatt alla människor ! :D

Mycket inlägg nu !

Haha ännu ett inlägg nu hahah jaja mer för er att roa er med ;) nej men jag hittade en så söt bild som jag bara mååste lägga upp haha.




Hur söt e den inte? ♥


Hinder- Lips of an angel ♥  gammal låt men den går inte att sluta älska,



Halvtimme kvar till idol wiho !
Ha en mysig fredagskväll allihopa!

Linnea goes kock!

Nu ska jag laga tacopaj till middag! wish me luck ! resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt ;)



 



fail fail fail

Jag sa ju det ! failade på spanskaprovet jiiippi! MEN idag är det fredag ! :D woho ! och ikväll är det alltså idol ! calle calle calle , jag har 3 favoriter calle ofc, erik och tove =)
Nu ska jag kolla på ghost whisperer hehee brabra.
Planer för helgen? PLUGGA   jag ska fanimig få minst vg på no uppsatsen och svenska perspektiv grejjen!

juste böhliskan skicka en asfin låt! så fin text :D


Faila på matteprovet

Jahapp som ni ser på rubriken, matteprovet gick skit, heeelvete!!!
Idag var det ju halvdag, inte så mycket glädjeskutt eftersom det enda jag har gjort är å plugga plugga plugga, timme efter timme -.- bara no .. jag har kommit halvvägs , nu ska jag bara skriva om genetik jippi ..
Jaja nog om gnäll ! eller nej jag har skitont i halsen också så ska till ica och köpa halstabletter !
Äsch jag har inget intressant att skriva så avslutar inlägget med en vacker bild ..



Gammal bild iknow men den är skön så ...

Matte prov imorgon hjälp!

Ännu ett intressant blogginlägg som bara handlar om mitt roliga pluggande haha. Nej inte heelt sant kanske. Men lite .. Idag fick jag reda på so provet och jag fick mvg ! yaay ! såklart jag är glad pga det haha ! sen fick jag vg på en engelska uppsats vi skrev ! =) så ja det kändes skönt.Men sen har vi även fått ännu mer läxor vilket inte är så bra eftersom jag egentligen skulle behöva all tid till min no uppsats -.- *suck* men jag jobbar för fult , de suger är jätte tråkigt men jag har äntligen fått ett flyt så det är bara att jobba på. Men ikväll ska jag ta en paus och gå på prommis med böhlinskan! i need that .. en paus sköönt !
så intressant inlägg iknow ,



Jag sitter och läser i den här fula boken ... blöh ..


                                                              Sum 41 - The hell song ♥

                                            

                                              jag missa nyss 17:17, ursäkta mig men fan ! 
                                                         jaja back to plugg ! byebye !

,

Plugga suger fortfarande lika mycket.

Plugg!

Fan vad jag hatar skolan !! plugg plugg plugg !! aah blir galen! ligger efter som fan på uppsatserna och skit ..
Nu har jag pluggit lite matte alla fall wiho ..
JUSTE !! Elin och hennes familj har bokat kläppen vecka 9 (sportlovet) YEES !! så vi kommer vara där samtidigt hihih ! ♥
Hmm ja hallelulja moment ne haha ja skojja. bara så ni veeet ...
just nu hatar
hatar
hatar!
jag
NO
skit !!!
ig på uppsatsen .. damp ..



 

ge mig ..

snälla du jag orkar inte med det här lalala jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån

usch blää fyy

I helgen har jag lyckats med kliva på en groda ...

Jag har inte heller pluggat så mycket som jag hade hoppats på menmen, är inte förvånad .. har gjort lite alla fall yay ..
Oh snart klockan 22:22 också ! hehe ...
Ja vilket intressant inlägg ... naaat  men jag har tråkigt så .. hmm aa bourne på tv brabra redan sett den men a ..

Sum 41 - with me ♥


Den här veckan kommer suga .. bara så ni vet bara massa plugg, matte prov och spanska prov. Sen måste jag jobba på mina två uppsatser också, jaja thats life -.- Ni andra människor kommer antagligen ha det jättekul så ja lyllo er ! *avis*
Men hare bra då !
Puuusssssssssss , driver bara.... hejdå ! :D

Landet,

Jahapp mysig dag på landet idag då hehe.. nej men det har vart helt okej. Ganska skönt att ibland bara komma bort från väsby. Vi var på höstmarknaden idag och jag köpte remmar,brända mandlar,tops i hjärtformad ask haha (a) billigt ju så varför inte?, hårspennen och en svart t-shirt med trycket " jag är inte dum, det blir bara fel när jag tänker" haha så skön.
Seeen har jag vart så himla duktigt för jag har faktiskt pluggat lite på svenska uppsatsen! applåder!
internet är cp segt här så youtube funkar typ inte .. bajs.
btw visste ni att jag älskar broccoli ...

NU är jag väldigt väldigt hungrig så jag ska gå och se efter om maten snart är klar !

Helg helg!

Det är heeeelg, fan vad skööönt alla hoppar förmodligen runt och gör glädjeskutt eller hur?:D nejmen haha. Jag ska som sagt till landet, vi ska väl åka snart så fort dom kommer hem. Men innan det sa mamma att jag ska hunnit städat och packat klart , tss haha ... får väl försöka alla fall.
Hare braao !

Fredag imorgon yaaay

Imorrn är det fredag , JAAAA ! fan vad skönt! ska till landet med familjen, inte wilma för hon ska till någons kompis land så jag får prova på att vara ensamt barn (a) hahah ne men jag ska mest plugga i helgen eftersom jag har i stort sett skitit i det hela den här veckan hehee.
Nu, snart börjar how i met your mother som jag ska kolla på i love it ,
Sen innan jag somnar ska jag alla fall läsa lite i min braiga bok ,
Godnatt på er ♥


T S U K I I
RSS 2.0