Måste vara sämst på att uppdatera ..

Tjoooho nu blir det ett inlägg ! äntligen säg. Kan berätta lite om min helg alla fall.
Det var egentligen tänkt att jag skulle åka till landet med familjen men jag valde att stanna hemma istället =).
På fredag sov jag,Elin,Gabbi och Bella hemma hos Hanna, det var riktigt mys!♥
Juste, innan det var jag i Stinsen för jag skulle få en såndär privat sminkkurs på make up store, då jag även får valfria produkter för 495kronor, tyvärr blev det helt fail jag såg ut som en clown så jag åkte hem och tvätta bort det ....
På lördagen när jag gått hemifrån Hanna duschade jag och fixade mig lite sen på kvällen gick jag hem tll Elin för skulle sova där då. Vi gick ner till ica och köpte ben&jerry, alltid lika gott ! New york fudge är godast enligt mooi ! :D
Och idag har jag vart i centrum handlade en kalender,en kofta och en skjorta på gina för mitt presentkort och sen ett rosa nagellack som snart ska tas på.




Måste göra rent min spegel ... den är full av mascarafläckar höhöö som ni ser på min näsa (a) :D 



  ♥Så fin video ♥



En annan bra låt, Boom Boom Pow




Pusshej,

Dålig updatering..

Sorry för dålig updatering ! men det är ju sommarlov så, fast idag är det sista dan !! skola imorrn noooooo !! vill inte ,
men som tur är börjar vi lite lätt, går bara 10:00-11:00 (trolightvis...)
Planerna för idag är väl att träffa alla fall elin och böhlinskan who knows kanske nån till.
Juste på fb hittade jag gruppbilden från fejan(seglarlägret) jag var på för nåra år sedan,


hahah ledtråååd håret bakom öronen (Y)

Måste väl börja göra mig klar nu om man ska hinna göra något idag då
Byebye ♥

Hemma från båten (:

Shoohoo hemma från båten med elin nu då. Resen blev tyvärr inte som planerad haha. När dom skulle starta båten och vi skulle bege oss till fejan så startade inte motorn. Dan efter kom det några och fixade det men vi låg i hemmahamnen hela tiden men det var skojj det med!
Vi tog gummibåten ut till en strand och badade, en dag hade vi tänkt ta färjan till fejan men det var skitväder så det blev en mysig dag i Norrtälje istället. Vilket var kul eftersom jag aldrig vart där förut höhö.

När vi kom hem idag körde jag och elin moooppee (muhaha gör det även fast jag inte får,busigt), det var skiitkul ofc!
Efter det var jag och elin hemma hos mig ett tag sen skulle hon på träning typ. Senare knackade det på dörrn, böhlinskan frågade om jag ville följa med till ica med casper och mattias så det gjorde jag. Dom handlade b&j medans jag snålade och handlade en pingvinstång.

Nu dricker jag te och väntar på att Navy CIS ska börja, ,men hare braao ! ♥


Hahaa det ska stå minigroda !

Shoolabaloba som böhlinskan säger

Jahapp idag har man hjälpt elin  (böhlinskan) att städa storstäda! hennes rum, dammigt var det kan jag säga haha, men det blev rent och fint.

Sen är det så att jag fyller år om en vecka (jipppiiiiiii!) och jag fick min stora present idag (a) gissa vad? MOOOOPPPE
yeeah, peugeot speedfight (H) en röd, eller blå silver. Fick med extra kåpor så jag kan byta hihi. Hoppas på att få färga dom till rosa och vita :D.

Men här är lite grejjor jag skulle vilja ha ;)



Nu ska jag kolla på Navy CIS och dricka lite te , och imorrn följer jag med elin ut till båten så ingen uppdatering förren på torsdag :) men mobilen är med !

Byebye♥

Bilder från Öregrund med Böhlinskan!

Nu när jag ändå är på blogghumör så slänger jag in ett till inlägg, det blir mest bilder men alla fall :). Elin har skickat dom flesta bilderna från Öregrund så ni kan få se några (a) (ojoj så snäll jag är då).







Så lite vackra bilder hahah, nä nu måste jag gå och sova har lovat Böhlinskan att storstäda hennes rum imorrn ,

Godnatt♥

Mj <3

Nåra veckor nu har jag verkligen drogat mj ! låtarna är ju såå braa! Började lyssna när nån tipsa mig om man in the mirror sen dess har jag vart helt fast ♥
 

Juste Böhlinskan håller på att ladda över bilderna från Öregrund till datan så lägger väl in några senare eller imorrn :)

Hemma

Jaha första inlägget antar jag då ? haha. Har alla fall precis kommit hem från landet så nu är man tillbaka i tråkiga väsby :`(. Men bara 2 dagar hihi. Sen ska man med elin ut till båten, yaaay. Kommer hem på torsdag sen är inget helt klart vad som händer sen.
Sen har det gått upp för mig att den här sommarn är snart slut,nedräkning till skolan börjar ... 10 dagar ! VILL INTE
Känns som om det blev sommarlov igår ju ! Fast om jag tänker efter har den här sommarn nog vart den bästa på länge,
- Veckan då jag,Elin,Cassi och Gabbi var på mitt land och vi hade det så himla najs ! sola,bada,åka båt och allt möjligt!
- Därefter seglade vi två veckor i underbara Grekland ( ta mig tillbaka!! ), en av dom bästa semestrarna jag gjort :)
- Kommer hem till tråkiga Sverige där det inte var så speciellt fint väder .. men jag var med familjen 2 veckor på landet och väntade på det fina vädret, som aldrig kom.
- Öööööregrund med Böhlinskan !! fan vad det var najs ! ooh vad vi steekte :D
- Roslagsloppet, farbröder,kusiner+flickvän och farfar såklart var också uppe på landet.



Hahahah dom helt underbara moppehjälmarna vi fick när jag och pappa en dag tyckte det blev för varmt och hyrde en moppe :) som tur e gick han med på att ta av dom senare (Y)

Juste sen har jag kollat på en moppe idag ! så jag funderar .. om jag vill hade den hämtar vi den imorrn men jag vet inte hehee.
Får se hur jag gör ;)

Baajbaj♥

Snart!

Snart så börjar bloggandet ! lovar ♥

Välkommen till min nya blogg!


T S U K I I
RSS 2.0