Fireflies





Blogg.se verkar ha lite problem ? skrev ett inlägg men det sparades inte i utkast eller nånting? jobbigt .. haha,
nej men tänkte bara säga godnatt ska lägga mig och läsa lite så jag kommer nånstans i boken haha! Jag är ju en sån person som hellre läser än att sitta vid datan *host* hehe
SovGott ! ♥

Söndag 31 Januari 2010

Sitter här och knaprar nötter jag hihi. Hoppas ni har haft en trevlig sista dag på helgen , det har alla fall jag haft. På förmiddagen var jag Elin,Hanna och Gabbi och åkte skridskor på norrviken och vi hade med oss fika så det var mys. Sen klockan 3 skulle jag och Elin spela squash (??) med pappa,lite jobbigt men skojj var det. 
Måste väl sätta mig och plugga en himla massa nu bara för att jag har skjutit upp det hela helgen *applåder applåder*






Nu måste jag städa rummet innan mor min becomes a surkärring ! :D

Stan idag

Ska ju som sagt till stan idag så nu håller jag på och sminkar mig och gör mig i ordning. Haha kan säga att igårkväll var jag såååå trött så jag somna i soffan runt 10 , hahaha inte vanligt att jag gör de.  Men det var väl säkert för att det var lets dance på tv och jag kollar hellre på färg som torkar ;O






10 mars ♥♥♥♥

Helg Helg Helg!



Meeen , sen har jag nästan  inga pengar för jag har handlat träningskläder den här månaden hehe, jag får skylla mig själv! :D
Kom faktiskt nyss hem , eller för 20 minuter sen kanske, alla fall , jag har varit och spinnat , riktigt skönt. Har inte kunnat tränat i veckan för jag har haft sån helvetes träningsverk ! Ett tecken på att jag är lite oträndad alltså ;O
Imorgon ska jag till stan med några brudar och vi ska ha det mys och spela laserdome ,laserdoome hahah kan inte stava?
Det bästa av allt är att det är helg nu ! 

Godmorgon!

Lyllo dom som fortfarnade sover vid den här tiden! Själv var jag uppe strax efter 6 .. Sitter alla fall och käkar frukost nu och eftersom jag  var så snabb att sminka mig idag så hann jag sätta på datan hihi. Ja, det har ju inte direkt blivit mindre snö heller -.- och det kommer typ vara såhär hela mars också ?



Hallådär kött och blåbär

Vääldigt rolig dag idag .. eller inte , vi hade ingen sovmorgon utan började 08:20 -.- , på gympan så åkte vi sopsäck i pulkabacken och även lite skridskor, det var kallt men kul. Gick runt och frös resten av dagen, så direkt när jag kom bytte jag om till myskläder och drack lite te medans jag pluggade för fullt. Heeela eftermiddan har jag pluggat so, ska ju satsa nu ! Vill ju höja till mvg så jag får 20 poäng till så det måste gå bra på provet haha , men som lärarna säger , 1 prover är inget prov ,  så det får gå som det går , pappa sa att jag ska vara glad om jag får G .. vi får väl se , bara hoppas på det bästa!



Aaaw ♥

Natti

Ska gå och lägga mig nu , imorgon är det ingen vanlig skola för mig förresten! Jag och Elin ska vara hela dan på Mikael Elias i Sollentuna, ska bli spännande, vi ska vara med på lektioner och se hur det är där och så. Jag kan säga att min träningvärk dödar mig haha, det är jätteskönt, naat. Hoppas den går över så jag inte går som en förstoppad gris imorgon! Vi börjar 10:30 , najs heheheh. Först ska vi prata lite med rektorn och sedan är det lektioner , först med sam och sen med naturarna :) Oh no scary massa stora barn (a) Det kommer nog gå bra !
Skriver mer imorgon , troligen, orkar inte fixa något med bilder nu för känns som jag kommer somna med huvudet rakt ner i tangentbordet så Godnatt !

Träningsväärk!

Aj min rygg,min mage, mina ben, armar och ruumpa. Träningsvärk så in i helvete, ursäkta språket. Tänker inte träna imorgon , kroppen behöver vila ! Annars slutar det väl med att jag inte kan gå en meter hehe.
Idag har alla fall jag och Elin varit i centrum ,vi köpte träningskläder, behövdes ! Sen fick vi lite, väldigt bråttom hem hehe. Springa hem , byta om , ta en macka och sen springa til bussen igen för vi skulle till sats och köra ett muskelpass, jobbigt som fan!  Sen på kvällen nu har jag pluggat, gjort lite engelska och sitter nu med historia boken och läser till provet som är på fredag :O jag bara älskar prov! -.-




Sommar ... örgrund ..  :)
Pardise hotel nu , oupsi , bajbaj

Helgen redan slut !! :(



Godnatt på er ska lägga mig och läsa om första världskriget nu :) ♥



           

Sammanfattning av helgen!

I fredags så tillbringade jag helgen med elin , vi var hemma hos henne tog det soft och kollade på the boat that rocket , asrolig film! Sen på lördagen var jag faktiskt och spinnade på morgonen och senare var jag och kollade på rudbeck. Så nu är jag säker på att jag inte ska gå där haha, var liksom tvungen att bli övertygad lite mer så nu är den skolan struken från listan. Därefter mötte jag Elin och Hanna i stinsen vi tog en fika och satt och snackade ett bra tag , det behövdes haha :) Dagen slutade med att jag köpte ett läppstift,hårinåackning och en skjorta/blus. Sen på kvällen var vi hemma hos Hanna och kollade på juno , sen band of brothers och sen satt vi och snackade och så ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på paradise hotel , beroende (a)

    


True friends will stay forever

Vilken pluggis dag!

Var hemma vid halv 1 idag och började med att steka hamburgare, jag är så grym på att laga mat hihi. Sen efter det var det flera timmars stirrande i no boken .. får jag inte minst VG på provet imorgon så är mitt liv förstört , haha nej men förbannad blir jag.
Juste vi spelade innebandy på idrotten idag , säger bara stackars dom som var i mitt lag heheh.



Hahah hitta på facebook (a) alla dessa roliga grupper (Y)
Ska plugga vidare och kolla på Glee,
Ha det braa :D

Kort dag i skolan imorgon !

Woho halvdag i skolan imorgon , jag börjar 10:20 och slutar 12:00 , väldigt skönt! Men efter skolan så måste jag ändå hem och plugga så .. Känner absolut ingen press på att höja mina betyg den här terminen , nejnej -.-  Måste typ höja minst 6 ämnnen?
Goodnaatt :)

Fan!

Så sur jag är !! fick reda på att jag fick G+ på mitt kemi prov, h-e-l-v-e-t-e , men min lärare sa att om jag lyckas bra på provet på fredag så har jag mitt VG, ingen press. Nej, absoluuut inte.
Annars en vanlig dag i skolan, kom hem och satte mig och pluggade till no provet. Var tänkt att jag skulle följa med Böhlinskan och träna runt halv7 men så blev det inte för var tvungen att vara barnvakt åt min käre syster -.- Passade på att göra matte läxan , den ska vara inne på torsdag så duktigt att ha den klar! kanske har en uppgift kvar men sssh
Förresten så längtar jag så mycket till sommaren! Vill bara slippa vinterjackor , kunna gå i shorts och ha det varmt , bada, sola ååh! Hur många månader är det kvar ? 1,2,3,4,5 ..... hmm inte riktigt 5 måndader eftersom vi slutar den 12 juni .. men ändåå

                                 

Gammalt!!

Haha jag satt och kollade igen mina bilder på datorn och hittade lite roliga från när jag var liten! :D
Tänkte att jag kunde lägga upp några hihi.




Hehe (a)
Ska försöka sätta mig och plugga lite nu, ha det bra!

Söndag!

Godmorgon! eller man kanske säger God förmiddag?
Hursomhelst , jag var morgonpigg idag , gick upp halv 11. Har kollar på tv ett tag och bara slöat. Tänkte att jag skulle måla naglarna om jag orkar hehe, sen måste jag plugga! Viktigt "/



Im watching yoooouuu (a)

Ojoj

Oupsi (a) dålig uppdatering! Men har faktiskt anledning till det! Igår efter skolan var det bara hem och börja städa, runt klockan 6 skulle brudarna komma :) (elin,elin, å cassi), blev dock lite förseningar till 7 *host* caaasssi.
Vi gick alla fall ner till ica och köpte massa gott, kom hem beställde pizza och kebaab som kom en timme senare. Klockan 10 tror jag det var började American Pie2 så vi bänkade oss i sofforna och kollade på den. Cassi var tvungen att gå i slutet för hon skulle till fjällen dan efter (idag). Filmen var slut runt 12 tror jag och efter det låg vi och snackade ett tag, óch jag somnade efter någon timme så vet inte vad som händer då hehe.
Någon sovmorgon blev det inte för oss, nejnej. Jag vaknade först av attt syrran sjöng, högt och vackert -.- , sen lyckades jag somna om ett tag men det dröjde nog inte så länge innan mamma kom och väckte oss och frågade om vi ville ha äggröra med bacon. Så vi var uppe med tuppen! Runt 11 tror jag faktiskt vi satt vid frukostbordet, men efterdet gick vi alla tillbaks och la sig under varsitt täcke och vi kollade på massor av avsnitt på the X-effekt. Runt halv 2 började vi kanske röra på oss och plocka undan allting, gick upp till böhlinskan och var där lite kort. Sen gjorde vi Elin sällskap en bit hem, cyra behövde ändå en prommis så ;) Efter det åkte jag och Böhlinskan till centrum en snabbis men eftersom det är rätt tomt i plånboken kunde jag inte handla något, buhu.
Sen resten av kvällen har jag bara slappat hemma, kollat på the notebook och sen band of brothers :)
Imorgon ska jag fixa lite, plugga och så, får se helt enkelt;)





Grekland  09 :):)
Jag diggar den sista bilden!  vilken blick hahaha,Nej nu ska jag nog ta och sova Godnatt!

Simma ;O

Tjaa (a) ska åka och simma nu! Min dag har inte varit speciell så den orkar jag inte skriva om , jo juste! den 27 januari ska jag och Elin vara en hel dag (skoldag) på mikael elias teoretiska sollentuna :D Vi ville ju se lite mer hur det är en vanlig dag! Jajaaa nu ska jag dra hörs!

ojdå

Ojdå hade visst inte skrivit någonting idag!:O oouupsi (a)
Alla fall en vanlig dag i skolan , vi hade slöjd hehe, jag som älskar praktiska ämnen -.- Har inte hänt något speciellt idag , pluggat, böhlinskan kom ner en stund så vi snackade ett tag sen ingeet :)
Imorgon ska jag åka och simma förresten! Bra träning , Elin kanske följer med hihi.
Ska snaaart sova :) Natti



Haha tyckte den var lite rolig, kolla hundens ögon (a)

Pluggat yay!

Har precis eller för kanske en halvtimme sedan, alla fall jag har läst klart min so läxa wiho! Typ 30 sidor kulkul! Menmen sista terminen i grundskolan , bara att satsa :)
Nu ska jag sova börjar tidigt imorgon , ska upp 6 -.-


Skolaa

Första dagen i skolan idag! Yees vad kul -.- Jag var så himla trött och höll på att somna på matten, när jag skulle läsa någon ruta högt läste jag fel osv osv. Sen så hade vi bild, jag hatar hatar bild! USCH! Har mycket hellre hemkunskap ..
Sitter alla fall nu och kollar på extreme home makeover, det är en stackars kille (pappa) som blev blind pga av en skottlossning (missade början så vet inte riktigt vad som hände ) och hans fru står och förklarar hur huset ser och och så , cute :)
Imorgon är det ju tisdag , snart helg ..




Ett presenkort på kicks borde snart komma hem till mig i brevlådan , och då ska jag nog köpa Naomi Campbells bodylotion Cat deluxe, jag har den parfymen och tycker den lukat jättegott" Får väl se vad den kostar :)
Nu måste jag nog kolla igenom so, för att vi kanske har läxa att ha läst hela kapitlet tills imorgon ?
Byee ♥

Topshop



Gulligt halsband från topshop!

Sitter och kollar på 2 ½ män nu , tar det bara lugnt. Imorgon börjar ju skolan *suck* , tror det kommer bli en jobbig termin. Nationella prov osv.  Sen så kanske de blir så att det blir nya klasser IGEN och det gör det ju roligare .. Sen har vi prov på fredag .. jippi! 



Bowlat!

Tjoho! Idag har det varit en mysig dag, började med att böhlinskan väckte mig 12 genom att skicka sms och fråga om hon kunde komma ner om 10 minuter. Då flög jag upp ur sängen .. klädde på mig och åt frukost. Vi kollade på New Moon (a) den är ju så bra! Vi hann inte kolla klart på den eftersom vi skulle bowla klockan 4-5. Det var jag,Böhlinskan,Elin,Gabbi,Max,Hanna,Cassi och Ida som bowlade, askul! Det gick inte så bra för mig fick typ 169 ? Men fick i alla fall 2 strikes, och det är jag nöjd med! Efter satt vi en liten stund i sigma centrum för att några av de delade på en kladdkaka, som var vääldigt kladdig! x) Och nu sitter jag här, ska snart äta och senare gå upp till böhlins för vi ska kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen (a)
Hejsvej! :)

Precis kommit hem!

Jag och familjen kom precis hem från våra bekanta (oyeah bra ord där linnea!) steffe och sonja. Jag satt väl mest bänkad vid tv:n haha. Först var det ju Scary Movie , och det är ju första och den är ju helt klart bäst av dom hihi. Efter det var det band of brothers, jättebra serie på 2an! Rekommenderar, lördagar 23:10 !
Ska väl gå och sova snart, måste ju försöka gå upp tidigt imorgon eftersom på sen ska man börja gå upp vid 6 .. herregud hur ska det gå?



Förresten, börjar få riktig ångest för gymnasieval .. stress .. press..
hatar det.. kommer bara mer och mer information hem i brevlådan, fler alternativ .. inget gör det lättare,
vilken skola? orkar jag åka så långt varje dag? bra schema? stor eller liten skola? skola med hög intagningspoäng så man antagligen blir pluggis eller skola med låg intagningspoäng så det blir lättare? vilket program?
Jag orkar verkligen inte.

Sött



Söt va?
Juste, var och lämnade in mina stövlar för klackarna behövs fixas, och dom kommer vara klara på tisdag?!! Jättelångt dit ju ! jag menar hur jävla lång tid kan det ta! Verkar inte vara ensam tjej vars klackar behövs putsas och fixas :)

Läsa

Hallåhallå vet ni? Jag har voddler nu ! Äntligen kom mailet om att jag var inbjuden ! yees! nu ska det ses på filmer kan jag säga! Fast det är dåligt att vissa kostar. Jag hittade en film som jag verkligen ville se och så kostade det 37 kr -.-.
Men nu ska jag ha så roligt för jag måste lägga mig och läsa. Har nämligen sagt till min svenska lärare att jag skulle läsa ut boken under jullovet , jag är på sida 50 ... bra linnèa. Jag läser Anne Franks dagbok.Och så långt som jag har läst verkar den riktigt bra. Många vet nog vad det är för bok men kan skriva lite vad den handlar om.
Anne Franks dagbok är ett av de viktigaste dokumenten från Förintelsen.
I denna utgåva av Anne Franks dagbok återfinns dagboksanteckningar som tidigare lyfts av Annes far, Otto Frank.
 Dessa textställen utgör drygt 30 % av boken och understryker att Anne först och främst var en tonårsflicka och en människa - inte en symbol.
Anne Frank föddes den 12 juni 1929. Sommaren 1942 gick hon och hennes familj under jorden, på flykt undan naizisterna. Anne var då tretton år och i dagboken får vi följa hennes utveckling till ung kvinna och skarpögd iakttagare av den mänskliga naturen. I augusti 1944 avslöjades gömstället. Anne Frank dog i Bergen-Belsen tre månader före sin sextonårsdag.

Text tagen från baksidan av boken.

 
                                 

30 seconds to mars

A Warning to the people,
The Good and the Evil
This Is War
To the Soldier, The Civilian, The Martyr, The Victim
This is War

                                          

                                          

Pizza



Fina smycken från chique!

Blir hemmagjord pizza till middag, vääldigt gott.
Pappa frågade nyss när jag gick runt lite huset
 -Håller du på att bli sjuk??
  -Va , nej ? ,
 - Nehe okej, tycker du ser så blek ut bara ..
- KANSKE ÄR FÖR ATT JAG ÄR OSMINKAD !

Då vet man att man ser sjuk ut osminkad , bra att veta! Därför jag helst inte går utan haha. Naturligt är finast , tss inte på mig :)

hej

Har precis kommit hem jag och böhlinskan var ute på en promenad i den här värmen , lite frussen blev man!
Sov hos henne inatt och vi kollade på fantastic 4 ( hon tvinga mig) och the notebook. The notebook är helt klart en av mina favoritfilmer! så fin! Tårarna bara sprutade hehe , vad mesig man är.. Böhlinskan hade ju sett den förut så hon blev bara lite tårögd medans jag satt där och torkade kinderna (a) Efter filmen låg vi väl och snacka till 3 halv 4 tror jag. Jag somnade några timmar senare .. många timmar senare .. svårt att sova helt enkelt ;)

                 

Mysig dag i stan

Kom hem för ett tag sedan, har varit i stan med Böhlinskan och elin. Jag handlade en t-shirt (smurftröjjan tyckte jag var för dyr , just nu ! ), ett halsband och ett par spets. Är nog rätt tomt i min plånbok skulle jag gissa haha, men är det rea så är det (a)
Ikväll så ska jag och Böhlinskan kolla på the notebook , verkar jättebra! Och vi ska köpa b&j , ska tvinga ner henne till ica mihi.


























Woho mycket bilder!
Ha de bra!

Stan imorgon

Tjoho ! Kom nyss hem från Böhlinskan, vi har mest snackat och bara chillat.
Imorgon måste jag ställa klockan på 08:30 för vi ska till stan , och ska vara klart halv 11. Jag måste duscha därför jag går upp så tidigt! Och vill inte stressa, böhlinskan ska komma ner runt 10 så ska vi äta frukost tsm, trevligt med sällskap hihi. Sen var det tänkt att vi skulle ha en mysig tjejkväll därefter, men nej så blev det inte. Jag och böhlinskan hittar väl på något då I guess :)
Imorgon i stan ska jag köpa den där smurftröjjan på zara , blir förbannad om den inte finns! Sen ska jag även kolla efter body butter eller lotion, min är slut.



No comments please (a) :)
Sov gott allihopa!

Äntligen!

Äntligen klar med naglarna! I slutet började tålamodet ta slut.
Btw .. jag vill ha en systemkamera :`(
Just nu sitter jag alla fall och försöker lära mig gimp2 som det heter. Kan säga att jag fattar ingenting. Någon som använder den och har något tips till en nybörjare? Picasa är lite mer i min nivå hehe, så långt fattar jag, men jag vill lära mig kunna göra lite andra saker!
Snart är det nog mat , och ska sen till böhlinskan när hon väl kommer hem.



Guess who ?  ;)

Godmorgon!

 
Börjar inlägget med en snygg outfit! Allting förutom skorna är från Topshop , skorna från Nelly.com. Tycker
 t-shirten är hur cool som helt!



Morgonpigga  jag har alla fall nyss ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen. Efter det så tänkte jag måla lite fransk manikyr och det kan ta ett tag, men fint blir det! Fick nämligen i julklapp av Elin ett franskmanikyr set men nagelack, sånna här "glitter pluppar" man sätter på naglarna, glasfil med mera. Så det ska jag sitta och pyssla med. Jag hade även tänkt att åka och byta ut mina klackar .. men kom på att det är röd dag så ingenting är väl öppet. Får bli en annan dag.
Hoppas ni får en trevlig dag,  för på måndag börjar skolan! :(

Snyggt!



Tycker dom två tröjjorn är väldigt snygga! Enkla framför allt! Vanligtvis gillar jag inte gina såå mycket eftersom man aldrig kan vara ensam om att ha någonting därifrån haha! Men deras mer "enkla" plagg tycker jag om :D ! Jag har en T-shirt i samma modell som den vita och jag tycker modellen är jättefin och jätteskön! 
Nu ska jag gå och sova! ska försöka att inte sova bort dagen imorgon.
Goodnight!  

did you know

                            

Att trösta folk är något av det värsta jag vet ! Kan nästan säga att jag hatar det .. tycker det är jobbigt ... Speciellt om man inte lyckas, det är något jag är rädd för. Som till exempel små barn som gör illa sig och kommer springande gråtande. Ibland kan det vara så lätt att man bara behöver krama dom lite sen är det onda över. Men när det inte är så, då blir det jobbigt. Och trösta någon med riktiga , verkligen jobbiga problem eller om det hänt något. Jag vet inte vad jag ska säga? Usch vad hemskt och så, men sen då? Dom där orden som gör att det går över , jag hittar dom inte. Men vad jag än tycker så vill jag att vänner ska kunna våga öppna sig med sina problem och vilja bli tröstade av mig. Man söker ju tröst hos vänner som står en nära och som man litar på. Och jag vill vara den vännen.  Ni kanske inte tycker det här hänger ihop något nu? Kanske förstår ni mitt problem ? Nu vet ni alla fall en av mina svagheter :)


       
                        
                   

IKEA

Imorse var jag uppe med tuppen ! haha nej .. blev väckt klockan 11 , åt frukost och gjorde mig i ordning. Vi skulle till farfar och fika trevligttrevligt, Efter det drog vi till Ikea. Jippi kommer få köpa spegel och lite annat .. tänkte jag då .. Men nej så blev det inte de blev bara massa grejjer till köket *suuuck* -.-

 
         

                                  
                                          
                                

HAHA älska icas reklamer!

Sova

Tänkte ta och gå å lägga mig i sängen och läsa vecko revyn. Får se vad som händer imorgon , kanske följer med till ikea. Men bara om jag får köpa lite grejjer där hihi.

Jag älskar sånna där tröjjor! Så mysiga! Tyvärr är det rätt tomt i min plånbok nu :(
Men sovgott ! :D

Hemma från bion!

Jag måste säga att jag faktiskt tycket filmen var riktigt bra! Så alla ni som tycker den suger ni kan *** ** ******* :) Men smaken är som baken! Helt klart en sevärdig film för folk som gillar .. katastroffilmer , like me! :D
Fanns lite stunder där jag vara nära att gråta också haha.
Nu ska vi alla fall äta lite toast för det var sen lunch och ingen middag.
Hej!

Bio!

Hallåå däär ,
Sitter fortfarande i pyjamas hehe (a) men har man lov så har man ! Sitter och lyssnar på walking in memphis med calle! så jävla bra :) Måste fixa hans skiva hehe.
Mamma och pappa är och kollar på kakel till köket , hoppas dom väljer något så vårt jävla kök blir klart någon gång! Tyvärr tror jag att de kommer bli lite tjafs för mamma vill ha svart i ett speciellt mönster, men det vill inte pappa för de har "alla" *suck*. Han vill ha lite mer grått i .. a något mönster. Själv skiter jag ganska mycket i vad dom väljer haha :)
Ikväll ska jag på bio med mamma! för hon har fått några biocheckar så vi ska se 2012 :) Alla säger att den filmen är jättedålig och blabla, men jag älskar naturkatastroffilmer så jag måste se den oavsett vad! Medans vi ser den ska lillesyrran wilma och pappa se Alvin & Gänget .. haha stackars pappa. Ne den är säkert rolig, tyckte faktiskt att första filmen var skit kul haha (a)
14:14 *knack knack* make a wish



PS. ska vara inne i stan senast halv 5 ..... om 2 timmar ....

Wish me luck!

oh ..

Ni kanske har läst i tidningen att om Elin Woods skiljer sig med Tiger så kommer hon få halva hans förmögenhet .. det motsvarar alltså 2,5 miljarder ..
oh my gosh
Tänk er!







Godmorgon!

Det kanske inte är rätt ord haha. Kanske inte kan påstå att det är morgon nu eftersom den är 2. Men jag har alla fall haft en sköön sovmorgon, har precis duschat och ätit frukost ! Blir nog inte att åka till Siba idag eftersom dom stänger snart ? Får ta det imorgon för då ska jag ändå åka iväg och fixa plattång :)
Tror vi får fikagäster snart, Steffe & Sonja med barn troligen :) Tror jag ska gå osminkad idag hehe. Ska ändå inte (troligen) utanför dörren mihihi.
Hejhej!

                                      

Nattinatt

Nu ska jag ta och gå lägga mig i sängen och kolla igenom lite klädkataloger som hade kommit i brevlådan. Alltid kul.
Imorgon så har jag inte så mycket planerat , ska alla fall ner till siba (?) och kolla på hörlurar till ipoden eftersom mina är så trasiga att jag får stötar .. haha farligt! Sen skulle jag också behöva rensa lite på rummet osv. Lite slapp dag hade jag tänkt :)
Sov gott !

Jag älskar rubriker

Hallåhallå, har precis packat upp allting. Väldigt duktigt av mig för vanligtvis så brukar väskan stå orörd flera dagar :) hihi.
Har också kollat på Harry Potter (a) den gick på tv så. Robert Pattinson är ju med i den så !

Juste alla har säkert massa roliga nyårslöften haha! Mitt är väl dock inte seå roligt, de är att träna upp min lilla kropp :) Får väl  se om man lyckas! Ska försöka tjata till mig så jag får träna på sats! annars fåre väl bli friskis.
Vill man vara fin får man lida pin



I bilen !

Tjoho ! Sitter i bilen påväg hem och smaskar lite godis hehe. Tänkte lägga upp lite bilder från veckan nu då :)












Orkar inte lägga upp mer hehe.
Middag någonstans i västerås snart ! börjar bli väldigt hungrig!
Heejdå ;D


Godnatt (:

Precis kollat klart på filmen , jag måste nog säga att män som hatar kvinnor var bättre. Den var lite lättare att hänga med i utan att ha läst boken. Men flickan som lekte med elden var helt klart toppen :)
Imorgon så blir det nog inte sovmorgon skulle jag gissa, det ska städas, packas osv osv. Men får sova i bilen hihi.
Sov gott & Sweet dreams ♥


Smashing Pumpkings - 1979

Hem till väsby imorgon!

Shit, vad veckan har gått snabbt. Har varit riktigt skönt att komma bort och bara haft det brao :). Tänkte att jag lägger upp alla bilder från veckan imorgon när jag är sitter i bilen påväg hem , då får jag lite att göra haha. Snart ska vi kolla på Flickan som lekte med elden , småtjejerna ska bara gå och lägga sig först ;)
 (om en timme typ -.- )
Hare brao bajbaj (:

T S U K I I
RSS 2.0